Forvert

Hva vil det si å være forvert?

Å være forvert vil si at dere får katten gratis mot at jeg bruker den i mitt avlsprogram i en avtalt periode eller ift antall kull katten skal ha. Betalingen for katten skjer via oppfyllelse av forkontrakten.

Forvert må dekke daglige utgifter til mat, sand, leker og veterinær. Dere må også tegne forsikring på katten. Jeg betaler for avlsforsikringen. Forvert betaler egenandelen dersom katten blir syk eller skadet. Alt som har med avl å gjøre dekkes av oppdretter. Det vil si testing av ulike sykdommer, parring og fødsel. Dette gjelder også utlegg som gjelder kattungene, slik som vaksine, mat, chip og ormkur. De kattungene som katten får, blir registrert i mitt oppdrett: NO*Rødrev, og inntektene tilfaller oppdretter. Det er også oppdretter som har dialog med mulig kattungekjøpere, men forvert må stille huset sitt til disposisjon for kattungekjøpere. Det skjer gjerne når kullet er fem uker gamle.

Jeg trenger også forvert til avlshanner. Da handler forvertavtalen om at kannten skal holdes fertil en viss tidsperiode, frem til oppdretter har brukt den i avlsarbeidet sitt en stund.

En fertil katt kan ikke gå fritt ute alene. Katten må være inne eller ha mulighet til å være ute i luftegård eller i bånd til den er kastrert. Kastrering skal gjøres når forvertavtalen er innfridd. Da overføres eierskapet for katten til forverten.

Det er ønskelig å stille katten noen ganger på utstilling så lenge den er fertil. Da gjør vi avtale om det i forkant slik at den blir vasket og jeg tar katten med på utstilling.

Dere må bo på Østlandet, helst ikke mer enn en en times kjøretur unna Porsgrunn, men dette er ikke et absolutt krav.

Å være forvert er ikke det samme som å ha en katt på prøve. Dere tilbyr da katten et trygt og godt hjem for restena v kattens liv :-)

Ta bare kontakt hvis dette virker spennende.

tlf: 97528912 eller email: lundemari@gmail.com

Mvh Mari

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...

Mari Lunde | Svar 07.01.2020 07:03

Så flott! Kunne du ha sendt meg en Mail? : lundemari@gmail.com

Camilla | Svar 06.01.2020 22:41

Hei! Vi bor i Skien, og det kunne vært svært aktuelt for oss og være forvert.
Venter du noe kull nå snart?

Mvh
Camilla

Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

29.05 | 23:56

Lundemari@gmail.com

...
29.05 | 19:22

Hei! Vi har allerede ei skogskatt som vi har hatt i 7 år. Nå ønsker vi oss en til katt i hus🥰 Kan du sende meg mail med tanke på kull og pris?😊

...
31.03 | 08:16

Hei. Jeg planlegger kull på senhøsten en gang😊 Mvh Mari

...
30.03 | 23:49

Hei.
Vi er en familie på 4 som har veldig lyst på en Sibirkatt. Har dere noe kull planlagt?
Mvh Marie Louise & Bjarne

...
Du liker denne siden