Forvert

Hva vil det si å være forvert?

Å være forvert vil si at dere får katten gratis mot at jeg bruker den i mitt avlsprogram i en avtalt periode eller ift antall kull katten skal ha. Betalingen for katten skjer via oppfyllelse av forkontrakten.

Forvert må dekke daglige utgifter til mat, sand, leker og veterinær. Dere må også betale forsikring på katten. Jeg betaler for avlsforsikringen. Forvert betaler egenandelen dersom katten blir syk eller skadet. Alt som har med avl å gjøre dekkes av oppdretter. Det vil si testing av ulike sykdommer, parring og fødsel. Dette gjelder også utlegg som gjelder kattungene, slik som vaksine, mat, chip og ormkur. De kattungene som katten får, blir registrert i mitt oppdrett: NO*Rødrev, og inntektene tilfaller oppdretter. Det er også oppdretter som har dialog med mulig kattungekjøpere, men forvert må stille huset sitt til disposisjon for kattungekjøpere. Det skjer gjerne når kullet er fem uker gamle.

Av og til har vi også behov for forvert til avlshanner. Hannen skal holdes fertil en viss tidsperiode, frem til oppdretter har brukt den i avlsarbeidet sitt en stund.

En fertil katt kan ikke gå fritt ute alene. Katten må være inne eller ha mulighet til å være ute i luftegård eller i bånd til den er kastrert. Kastrering skal gjøres når forvertavtalen er innfridd. Da overføres eierskapet for katten til forverten.

Dere må bo på Østlandet, helst ikke mer enn en en times kjøretur unna Porsgrunn, men dette er ikke et absolutt krav.

Å være forvert er ikke det samme som å ha en katt på prøve. Dere tilbyr da katten et trygt og godt hjem for restena v kattens liv :-)

Ta bare kontakt hvis dette virker spennende.

tlf: 97528912 eller email: lundemari@gmail.com

Mvh Mari

Mari Lunde 07.01.2020 06:03

Så flott! Kunne du ha sendt meg en Mail? : lundemari@gmail.com

Camilla 06.01.2020 21:41

Hei! Vi bor i Skien, og det kunne vært svært aktuelt for oss og være forvert.
Venter du noe kull nå snart?

Mvh
Camilla

| Svar

Nyeste kommentarer

16.05 | 17:11

Hei. Kan du sende meg mail? Lundemari@gmail.com

16.05 | 16:02

Hei, vi har veldig lyst på en sibirkatt ettersom en i familien er allergisk. Vi har hørt sibirkatt er allergivennlig. Har du noen ledige?

02.03 | 14:48

Hei. Jeg venter nytt kull ved måneskiftet mars/ april😊 Bare å ta kontakt på mail: lundemari@gmail.com

02.03 | 14:39

Har dere ledige kattunger nå ?